menu
Word Lid
Harder bestraffen in plaats van symboolpolitiek

Iedereen mag wat mij betreft zijn idee of mening op een open manier uiten! Het regenboogzebrapad aan het station is een voorbeeld hoe dit stadsbestuur haar mening uit. Dit regenboogzebrapad is symboolpolitiek en heeft ons helaas nu niet geholpen tegen deze laffe daad.

Snapt de linkse goegemeente dan niet dat de symbolische politiek geen afdoende oplossingen biedt tegen LGBT-haat, tegen iemand zijn gevel bekladden met dergelijke onzin? Om dergelijke daden te voorkomen is er meer nodig dan een regenboogzebrapad. Vlaams Belang gelooft alvast dat strengere bestraffing criminelen meer ontraadt dan sensibiliseringscampagnes. 

Heeft de dader een religieus motief?
Is dit een laffe persoonlijke aanval vanuit een politieke hoek?
Of is het pure, harde haat, zonder meer?
We weten het niet. Wij hebben wel vermoedens, maar zonder aanwijzingen, bewijzen of getuigen gaan we geen openbare verklaringen doen. De politie heeft de nodige vaststellingen gedaan en zal wel het nodige doen met deze gegevens.

De deur werd vermoedelijk beklad op 20 november, tussen 4u  en 11h 's morgens . Het is een gemeenschappelijke deur van ons appartementsgebouw. De buren hebben ons verwittigd, waarop de politie werd gecontacteerd. Een klacht tegen onbekenden werd dan ook opgesteld.

Als iemand iets heeft gezien op 20 november, contacteer dan de politie.


Dit aanvaarden we niet!


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF